2015. jan 30.

Próba bejegyzés

írta: Hatvani Úr
Próba bejegyzés

Sziasztok!

Ez egy próba lesz csak, ha jók a visszajelzések, akkor ehhez hasonló történeteket fogok írni :)

Ha tetszett, akkor írj nyugodtan egy kommentet, vagy írj üzenetet! :)

 

Péntek van, már öt napja nem találkoztunk! Ez sok a fájdalmas nap egymás nélkül mindkettőnkre hatott, szenvedélyes csókot váltunk az utca forgatagában. Érzem, hogy kis szíved hogy dobog! Szemeiddel mélyen szemembe nézel, már ettől is elég nekem ahhoz, hogy hatalmába kerítsen a vágy! Szorosabban ölelem derekad, vállamra hajtod fejed, aztán sietve elindulunk haza.

Alig érünk be az ajtón, és ülünk le egymás mellé az ágyra, máris karjaimban tarthatlak! Csókod édesebb, ölelésed gyengédebb, kezed simogatóbb, mint valaha. Csókollak sokáig, hosszan. Édes ajkaidat, szép arcodat, majd nyakadat. Lassan kigombolom az ingedet. Szíved egyre gyorsabban dobog, ahogy végigsimítom az az ujjaimmal a tested a szádról a hasadig, és lassan átkarollak.

Érzem, hogy lassítanom kell, pedig az irántad való vágyam megőrjít már. Ismét csókokat váltunk, majd lassan kioldom melltartódat, és egyik legcsodálatosabb részedet csókjaimmal halmozom el. Finoman, szépen csókolom és simogatom, és lassan egyre jobban egymásra hangolódunk. EGyütt ver a szívünk egyre hevesebben!

Minden fájdalom megszűnik bennem, ahogy felemeled a fejem és megcsókolsz. Kezeim vándorútra indulnak, csodás, sportos popsidon megsimogatom, és még közelebb húzlak magamhoz, felsőtestünk összeér. Csodálatos érzés, ahogy finom melleidet rászorítod mellkasomra.

Kioldom a gombot a nadrágodon, és lehúzom, már csak a falatnyi kis bugyit van rajtad. Sportos, formás popsid érintésétől már teljesen merevedek ott, ahol kell. Érzem, hogy vágysz rám, ezért lehúzom a bugyidat, és lehúzom a sliccem.

Már nedvesedsz, de még tovább szeretnélek izgatni. Visszatérek csodás melleidhez, amelyek fel-le emelkednek, ahogy zihálsz az izgalomtól. Mellbimbóidat nyalogatom, és ahogy keményednek mellbimbóid, keményedek én is! Ahogy kis finom kezeddel nemes, kemény testrészemre tévedsz, már nem bírom tovább! Gyengéden hátadra fektetlek, és alig bírok ellenállni a rózsaszín szeméremajkaid csábításának. Vastag nyelveimmel még előbb tovább izgatlak, mielőtt betonkemény testrészemmel belédhatolnék. Nyelvcsapásaim megteszik a hatásukat, egyre jobban zihálsz, közben arcom simogatod.

Édes hangodon a nevemet mondod, és nedvesebb már nem is lehetsz. Ahogy fekszel, felnézek a nyalakodás közben, és látom csodás melleidet. Nem bírom megállni, hogy ne simogassam meg őket. Ismét mellbimbóid nyalogatom, de te kezeddel betonkemény nemes testrészemet simogatod, jelezve, hogy ideje beraknom a farkam az őt megillető helyre! Előbb egy gyors csókot váltunk, aztán vastag szerszámommal belédhatalok. Nevemet sikoltod, ahogy szűk rózsaszín csodádba hatolok. Érzem, ahogy zihálsz, édes hangodon finom kis nyögéseket, hangokat adsz. Simogatsz, ahogy misszionárius pózban föléd hajolva teszem, amit tennem kell. Egyre gyorsabban és gyorsabban, erősebben és erősebben teszem a dolgom. Csodálatos érzés, hogy egy ilyen gyönyörű lányt a csúcsra juttathatok! De mielőtt még eljutnál a legcsodálatosabb érzéshez, nagyon nehezen, de végül kiveszem belőled még mindig betonkemény, vastag testrészemet. Itt az ideje, hogy egy másik pozícióba forduljunk, és úgy juttasalak el a csúcsra!

Finom és édes lány vagy, aki a finom szeretkezéseket szereti. De most, hogy a csúcs előtt kiszálltam belőled, zihálva a hátamra döntesz! Lovacskában folytatjuk. Most jön jól, hogy mindketten sportolunk, ezért gyors iramot diktálunk egymásnak. Csodálatos melleiden fel-le ugrálnak. Érzem, ahogy lassan elkezd finom tested megremegni, és egy kis édes sikollyal jelzed, hogy a mennyekre repítettelek! Én is elmegyek, lassan véget ér a vad ütemes szeretkezés. Leszállsz rólam, mellémfeküdsz és átkarolsz. Utolsó erőddel még adj egy csókot, aztán mellkasomra hajtod fejed, és a hosszú, csodálatos szeretkezésünktől kifáradva mély álomba merülsz. :)

Szólj hozzá